середу, 8 квітня 2015 р.

Шампунь для мого чоловіка

Сьогодні я напишу про засіб, котрий сподобався моєму чоловікові. Він має проблемне волосся, котре швидко стає масним та лупу. Вірніше, він її мав ще рік тому. Всілякі шампуні, що були розрекламовані як засоби від лупи і ті, що були не розрекламовані з аптек не мали успіху.

Цей шампунь торгової марки "Зелена аптека" був придбаний випадково для дачі з думкою про те, що упаковка мала, коштує не дорого. Ну якщо не піде як шампунь, то руки від мазуту точно можна буде мити.

Але, як не дивно, він таки був нормальним шампунем. Через пару місяців використання кількість лупи зменшилась в два рази, а інтервал між миттям волосся і її появою збільшився до 2-3-х днів.

Виробник досить відомий — "Фармацевтична фабрика НВО "ЕЛЬФА", Житомирська область, м. Коростень. Так, виробник український, так, якість на рівні, а то і вища, ніж у розрекламованих торгових марок. Але дуже сумно бачити на українському товарі ідентифікацію російською мовою, а опис українською там десь в самому низу упаковки. Сайт та комунікації в соцмережах підприємство веде теж російською. Сайт взагалі має лише одну російську мову.

Тому в мене щодо цього товару 2 оцінки.
За якістю — "відмінно";
За ставленням до покупців — "погано".
Рекомендувати, якщо чесно, не дуже хочеться. Правда є бажання звернутися до виробника щодо його мовної політики.

Немає коментарів:

Дописати коментар