понеділок, 27 квітня 2015 р.

Сідушки Matrill

Сьогодні я про черкаського і фактично невідомого виробника, котрий робить прекрасні практичні і такі потрібні речі. Адже дуже багато з нас проводять майже весь свій робочий час, а часто і вільний за комп'ютером сидячи на стільці чи в кріслі. То чому б не зробити сидіння зручнішим та ще й хоч трошки корисним?

Мені пощастило побувати у виробника в офісі та помацати все, що є. Ну як можна спокійно пройти мимо такого дива?

Отож на моєму кріслі поселилася нова подушка. По-перше, вона підкупає тим, що має повністю натуральний верх — бавовна і льон, по-друге, відчуття, коли стискаєш її пальцями, дуже схоже на те, якщо ви зустрічали, коли стискаєш іграшки зі спеціальним гранульованим наповнювачем. По-трете, в середині немає ніякої синтетики, а також це не пух і пір'я, які з часом, що синтетика, що пух з пір'ям, мають властивість збиватися та вбирати в себе запахи, котрі перетворюються потім на сморід.

Отже що це?

Трошки деталей подушки Matrill
Це Matrill — подушки, матрасики, дитячі подушки, валики, сідушки-іграшки з лузги гречихи та біопроса. Особливо матрасики в коляски будуть цікаві батькам маленьких дітей. По-перше, летючі ефірні масла лушпиння проса розслабляють м'язи та заспокоюють, а, по-друге, скоро літо, буде жарко, а ви матимете змогу мати природній кондиціонер.

Щодо себе, то можу сказати, що за 5 днів експлуатації подушка не змінила форму, не збилася, і на ній дійсно зручно сидіти.  Про всі інші терапевтичні ефекти рано говорити, але є підстава вірити тим, хто вже цим користувався. Особливо хвалили ті, хто замовляв для сидячих інвалідів. Кажуть, що різниця величезна.

Тож у кого виникло бажання спробувати, можу дати лише адресу та номери телефонів, бо у людей немає нічого, ні сторінки в facebook, ні сайту.

Адреса офісу:
м.Черкаси, вул. Хрещатик, 195, оф. 701
тел.: +38 (067) 909 53 06, +38 (0472) 45-82-11

1 коментар:

  1. на рахунок фірми не знаю, вперше читаю, але сідушками ми вже багато років користуємось. у нас дерев*яні стільця і ми таааак звикли, що я думаю інколи.. а як ми без раніше жили?! :)

    ВідповістиВидалити