пʼятницю, 13 листопада 2015 р.

Біол, український виробник якісного посуду.

Давненько я не дописувала про українських виробників. Але писати про кожну куплену печенинку якось не серйозно, а більш вагомі покупки робляться не так часто, та і щоб написати відгук треба спочатку спробувати товар самій.

І сьогодні я презентую продукцію, котру випробовувала більше ніж пів року.
А саме це є продукція Мелітопольського ТОВ "Біол" (Запорізька область).


Мова піде про пательню з керамічним покриттям. Не дивлячись на те, що маю досить неприємний досвід з дорогим імпортним посудом з керамічним покриттям, я все таки ризикнула. І хочу сказати, що не пожалкувала жодного разу.


Сковорідка, звичайно, за час користування трохи змінила колір покриття, але не властивостей. Котлетки так само, як і на початку року все хочуть вискочити зі сковорідки, а омлет можна без проблем перевернути не відшкрібаючи його від поверхні.




Наразі в мене тестується пательня з антипригарним покриттям серії "Оптіма" d=18см. Приготування соусу бешамель для жульєну пройшло без ексцесів.

Саме підприємство пропонує багато різноманітного посуду як для кухні, так і для туризму та відпочинку. Це як просто чавунний та алюмінієвий посуд, так посуд з декоративним зовнішнім чи антипригарним покриттям. Думаю, що будь яка господиня знайде для себе там щось, що потішить її та зробить приготування їжі більш приємним і зручним.

Плюси:
- ціна (ці сковорідки вартують на 30-50% менше ніж імпортні аналоги);
- якісний, зручний посуд.

Мінуси:
- багато магазинів посуду навіть не в курсі, що існує такий посуд;
- ми все таки живемо в державі Україна і державна мова у нас українська, тож дуже хотілося в недалекому майбутньому побачити вироби ТОВ "Біол" з українською етикеткою, українська версія сайту була б нарешті повністю українізована і була б стартовою.

Дякую, що мене читаєте!


Немає коментарів:

Дописати коментар