понеділок, 7 грудня 2015 р.

Майстерня Handmade by HANNA, іграшки та сувеніри

Наближаються свята. Святий Миколай, Новий рік, Різдво. А там не за горами і такий популярний на сьогодні Валентинів день — свято всіх закоханих. І отже час вибору подарунків для найближчих людей.

Сьогодні в моєму блозі невелика майстерня Handmade by HANNA де кожна іграшка — це краплинка душі майстрині. 

А якщо більш приземлено, то тут можна знайти як подарунок дитині, при чому фактично на будь який вік, так і сувенір-подарунок для коханої людини.


Я не дарма сказала про дітей будь якого віку. Майстриня є волонтером проекту
Чудо-восьминіжки. Цей проект започаткований для допомоги передчасно народженим немовлятам у реабілітації та виходжуванні, а це означає, що використовуються лише натуральні та гіпоалергенні, так звані дитячі, матеріали. За тими ж стандартами виготовляються всі іграшки для дітей.


Взагалі досить важко передати словами захват від самих іграшок, коли ти тримаєш їх в руках. Тому можете вважати це не просто відгуком, а неприхованою рекламою моїх емоцій. Вони класні, вони неперевершені. Ти береш їх в руки і вже все, вони тебе не відпускають. Варто просто спробувати. Я вже спробувала. Бо всі ці звірята живуть під моїм дахом.



А ці просто пройшли мимо моєї камери. Хіба їх можна пропустити?



2 коментарі:

  1. Ці іграшки начебто мають душу! зайці про шось розмірковують, тигреня бавиться, ведмедик шкодує що замало меду, а янгол запевняє що він тут назавжди і ніколи не підведе... Хай щастить талановитій майстрині !

    ВідповістиВидалити
  2. Ці іграшки начебто мають душу! зайці про шось розмірковують, тигреня бавиться, ведмедик шкодує що замало меду, а янгол запевняє що він тут назавжди і ніколи не підведе... Хай щастить талановитій майстрині !

    ВідповістиВидалити